Weekend_Vopak_2010

Tuurtje

 

Motor weekend Vopak 2010

 

 

Dit jaar voor het eerst mee met het 'beruchte' motorweekend van Vopak, georganiseerd voor de personeelsvereniging.

 

Vrijdag, 10 september 2010

 

Vertrek stond gepland op vrijdag 10 september 2010, om 11:00 uur, vanaf het Texaco pompstation, 'de Zuidpunt'.

 

Alles voorbereid; route in de garmin, tassen vol met van alles en nog wat en vrijdagochtend rond 10:00 uur vertrokken.

 

Vóór vertrek nog wat gebabbel onderling en uiteindelijk de pad op. Nog even een snelle vraag, of ik Leen op wilde halen bij de Q8 pomp. "Geen probleem, doen we". Helaas lag de Q8 pomp, wél net na het begin van de route, waardoor we toch wat extra kilometertjes gemaakt hebben, aangezien ik aanklikt 'naar het begin van de route' ipv route vervolgen........

Kostte ca drie kwartier en een paar extra kilometers ;-)

 

Dus uiteindelijk op de eerste dag toch 418 km's 'weggedraaid'.

Door het extra rondje dordrecht, arriveerden we rond 18:15 in 'L'espignette', in Ny, vlak bij Hotton in de Belgische Ardennen. We waren niet de laatsten, maar de meesten zaten toch al geruime tijd aan het bier;-)

 

 

Onderweg 1 bui gehad ( van ca anderhalf uur), waardoor we die tijd op de snelweg hebben doorgebracht en niet de tussendoorweggetjes hebben gepakt.

Nadat het weer droog was geworden, hebben we toch weer de mooie tussendoorweggetjes gepakt, zodat we ook na de regenbui nog een beetje genoten hebben.

 

Vrijdagavond is er bijzonder goed voor ons gezorgd, doe maar een een BBQ voor 60 man! Dat valt niet mee!!

Zaterdag, 11 september 2010

 

Nadat iedereen een beetje uitgeklaagd was zaterdagochtend over de 'snurkers', is de hele club op pad gegaan, ieder zijn eigen weg.

 

Wij hebben met z'n 4'en een leuk rondje gemaakt, waarbij we lekker hebben kunnen sturen en we in Viande nog even een hapje naar binnen hebben kunnen werken. Het weer werkte lekker met ons mee; het was écht heerlijk!

 

´s Avonds lekker gegeten en aangezien de meesten toch ´verrot´ waren, gingen we niet te laat naar bed. De meesten rond 00:30, een paar eerder, maar ook een paar later.....

 

Zondag, 12 sepetember 2010

 

De site 'weather online' voorspelde niet veel goeds; uiteindelijk 70 % kans op regen, wat een aantal heeft doen besluiten om maar rechtstreeks op huis aan te gaan en via de belgische snelwegen terug op huis aan te gaan.

 

'Weather on line' kreeg gedeeltelijk gelijk; we zijn gedeeltelijk verrot geregend, maar op het einde (toen we bijna weer in nederland waren) draaide het weer een beetje om, en werd het weer droog. Uiteindelijk is er de laatste anderhalf uur niets meer gevallen en zijn we draag thuisgekomen.

 

Eenmaal thuis en bijna duizend kilometers verder, toch een geweldig weekend gehad, dat zeker voor herhaling vatbaar is!

 

De route die de zaterdag gereden is in de ardennen, zal ik zsm op de pagina 'routes' plaatsen!

Copyright @ Tuurtje.nl - alles mag worden gebruikt voor prettige doeldeinden